Bingel

Het schooljaar 2013-2014 is helemaal van start gegaan. Het bingel.be-eiland is opnieuw geopend voor leerlingen en leerkrachten en er zijn dit schooljaar – ook al zijn we nog maar midden september – al meer dan een half miljoen reeksen oefeningen gemaakt op bingel.be.
nieuw bingeleilandZoals gewoonlijk brengt een nieuw schooljaar ook vernieuwingen op bingel.be met zich mee.

Het valt natuurlijk meteen op: er is een nieuw eiland bijgekomen. dat eiland, de nieuwe martkplaats van de bingel.be-bewoners, gonst het van de drukte. De ideale plaats dus om de nieuwe Tijd voor Taal accent – Taal- en Spellingoefeningen te laten inoefenen! De kraampjes geven toegang tot de taaloefeningen; het grote standbeeld in het midden leidt leerlingen snel naar de spellingoefeningen.


In het nieuwe spel ‘Vrije Val’ moeten de leerlingen hun avatar veilig op de grond laten landen. Met de pijltjestoetsen proberen ze zo veel mogelijk punten te verzamelen, gevaarlijke roofvogels dienen uiteraard vermeden te worden en ook voor het landen zelf wordt de oog-handcoördinatie van de leerlingen op proef gesteld. vrije valEen leuk én uitdagend tussendoortje dus!

Uiteraard blijven de gekende spelletjes nog steeds ter beschikking op de vertrouwde plaats. Laat uw leerlingen dus snel een kijkje nemen in de circustent en … probeer het zelf ook eens!

In de circustent vinden leerlingen nu ook een ‘oefeningenteller’. Zo kunnen leerlingen en ouders in één oogopslag zien hoeveel oefeningen ze dit schooljaar al op bingel.be gemaakt hebben.
Veel succes!

4 opmerkingen:

 1. Ik heb het al eens op nieuw geprobeert.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve juf drieke
  bingel werkt niet je kan er niets op doen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wel en het lukt mij wel en het is leuk . Groetjes Julie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik type alles juist in maar mijn bingel gaat niet

  BeantwoordenVerwijderen