donderdag 7 mei 2015

Dag 4: Bos en spel

Hallo allemaal,

Zoals gisteren verteld, zijn we in de grot geweest. Dat was heel erg spannend. We moesten namelijk door smalle rotsen kruipen. Maar iedereen kwam er weer levend uit, wat niet gezegd kan worden van de ontdekker van de grot.





Deze morgen werden er toch wat slaperige ogen gemeld aan het ontbijt. 
Gelukkig verdwenen die al snel tijdens de ochtendgymnastiek.
Na een stevig ontbijt met lekkere cornflakes speelden we een ganzenbordspel. Iedereen deed heel erg zijn best. We zagen heuse kunstenaars aan het werk.
Daarna speelden we ook nog een partijtje creatieve voetbal. Meer uitleg nodig? Wacht maar tot morgen, tot je de verhalen hoort...











Net voor de middag kregen we plots bezoek van enkele oud-bekenden.
Na het eten van fishsticks, spinazie en puree deden we onze bosschoenen en vertrokken we voor het kampen bouwen. We bouwden met onze groep de mooiste kampen. Na het vieruurtje speelden we een heuse vlaggenroof. 





Nadien namen we afscheid in stijl: Victor, Alex en Stan (en de anderen) gaven het beste van zichzelf om onze Moorsleedse vrienden uit te wuiven.



Momenteel zijn de leerlingen zich aan het klaarmaken voor de fuif met lekkere hapjes. Ook wij zullen jullie nu laten, want wij moeten onze feestoutfit gaan aantrekken!

Tot morgen!
De bosklassers.

2 opmerkingen:

  1. Blij te horen dat jullie er terug een top avontuur hebben opzitten.na het feesten zullen de leerlingen wel goe hun bedje kunnen gebruiken.wij kijken alvast enorm uit naar vrijdag om 16u want nu begint het echt wel te kriebelen om onze zoon terug te zien.we kijken ook uit naar al wat hij te vertellen zal hebben.senna zal heel content zijn dat kenley terug is want hij mist zijn broer enorm.geniet nog met volle teugen van de party en we zien jullie dan morgen!!!groetjes franck,tamara,kimberly en senna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. pattyn sylvie7 mei 2015 om 12:06

    wat ziet het er daar leuk uit ... Geniet van jullie fuif want het zit er al bijna op . We kunnen niet wachten om de spannende verhalen te horen . Het is super om al die lachende gezichtjes te zien . Toch zullen we stiekem blij zijn dat het morgen is want we missen je toch wel een beetje . Tot morgen dikke knuffel mama , papa en zus van Ziggy

    BeantwoordenVerwijderen