donderdag 23 februari 2017

Carnaval

Hoera! Vandaag was het carnaval op school. Toen ik om 12.45 de speelplaats opstapte om te bewaken, kwam de sfeer er al goed in. "Oooh! Kijk naar juf Drieke!", om dan meteen te komen vragen in wat ik nu eigenlijk verkleed was. Hihi. 

Toen we allemaal waren omgekleed, hielden we een heuse fotoshoot in de klas. Dat was plezant! Eerst maakten we een klasfoto, daarna mocht iedereen ook eens apart op de foto. Ten slotte maakten we kleine 'verhaaltjes'. We moesten dus heel creatief zijn en goed denken wat er allemaal bij de kostuums paste. 

Daarna was het tijd voor de disco-carnaval-show! Een gekke meneer en een mooie danseres nodigden ons uit om vrolijk te feesten en helemaal uit de bol te gaan. Er waren liedjes van de Ghostrockers en Rox, maar ook de echte carnavalsklassiekers kwamen aan bod. De polonaise mocht al helemaal niet ontbreken! Er werden ook een paar wedstrijdjes gehouden op het podium. Kortom, een feest voor groot en klein, voor jong en oud! ;) 

Na de speeltijd speelden we nog 'levend dammen' tegen het derde leerjaar. We waaiden net niet weg, maar het was superplezant! 

Nog één dagje en dan een weekje lekker niks doen! 

groetjes
juf Drieke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten