vrijdag 5 februari 2016

Wat een week!!

Waaaauw! Toen we maandag startten met de nieuwe werkweek wisten we dat het maar één weekje was en dan zou het vakantie zijn! Voor Luka kon die niet snel genoeg komen, want die wou meteen de skilatten op! 

We deden heel veel fijne dingen deze week. Er was eerst en vooral de vriendjesweek waarin iedereen lekker verwend werd. Supertof hoor! 


We maakten ook een eigen fietstocht doorheen Moorslede. Daarvoor mochten we op de iPads gaan zoeken naar een ideale weg. Dat lijkt simpel, maar dat was het niet altijd. Tegelijkertijd een fietsroute uitstippelen, leuke woordkeuzes maken, letten op spellingsregels ... Ja mannekes .. Niet simpell!

Op donderdagmiddag kwam Désirée van het CLB langs om de leerlingen én de ouders te informeren over de verschillende richtingen in het middelbaar onderwijs. Dat was heel boeiend ...Ook de ouders hebben trouwens goed opgelet ;).

Nadien mochten de leerlingen opnieuw hoekenwerk doen. Ook dat was fijn. Al ging het metselen niet altijd zoals gepland! He, Maud en Gwyde! 

Vrijdag was er een feest-dag. In de voormiddag was er nog even tijd voor wat wiskunde. Daarna was het al tijd voor het voorbereiden van het muzikaal pak. Leuk hoor! Omdat juf Hannelore ziek was, ging juf Drieke vandaag mee zwemmen. Dat was wat uitvinden, maar het leek de leerlingen wel te bevallen! ;) 

's Middags was er carnaval! Eerst maakten we gekke foto's van ons allen! Daarna trok de juf een kaartje met een bepaalde situatie op. Die situaties moesten ze dan uitbeelden met de kostuums die ze aanhadden! Ten slotte mochten de zesdeklassers hun muzikaal pak gaan doen in de verschillende klassen. 

Eerlijk? De laatste week voor carnaval was super! :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten