dinsdag 4 oktober 2016

Werelddierendag

4 oktober = werelddierendag! 
En dat hebben we geweten in Geluveld!

In de voormiddag zette het 6de leerjaar onder leiding van juf Celine een heuse dierententoonstelling op poten. Met de hulp van vele mama's, papa's, oma's en opa's konden we heel wat dieren bewonderen. De leerlingen waren trots dat ze hun huisdier konden voorstellen! Er waren heel veel hondenrassen, een schildpad, een echte wurg(!)slang, konijnen, poezen, ratten, kanaries, cavia's en hamsters, en zelfs duiven! Het was heel leuk om zoveel weetjes te horen en de leerlingen te zien genieten! 


In de namiddag was het feest nog niet gedaan! Toen stond er een wandeling op het programma. Alle leerlingen van het derde kleuter tot en met het zesde leerjaar werden in een 8-tal groepen verdeeld. Samen met een juf of meester gingen ze op pad door Geluveld. Onderweg deden ze allerlei 'dieren-spelletjes': haasje over, katje kleur, ratten en raven ... Kortom; vrolijk samen spelen! 
Bij elk goed uitgevoerd spelletje kregen ze een puzzelstuk. Eenmaal aangekomen in de kleuterschool kwam het erop aan zo snel mogelijk de puzzel te maken. En raad eens? Mijn groep won! Hiep hiep hoeraaaaaa! Dank je wel aan de werkgroep, het was een superdag! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten