vrijdag 17 maart 2017

Nationale Pyjamadag

Vandaag was er Nationale Pyjamadag, om langdurig zieke kinderen en jongeren én Bednet een hart onder de riem te steken. Meer info vind je trouwens op www.bednet.be. 

De dag begon met ochtendgymnastiek van juf Laetitia en juf Drieke. Wie dat in het weekend eens wil herhalen, kan hieronder een paar liedjes terugvinden! 









Na de bel was het tijd voor meetkunde. We hielden een wedstrijdje ... In 6 minuten tijd moesten de leerlingen zoveel mogelijk foto's nemen van cirkels. Simon en Robin wonnen nipt! Daarna oefenden we verder op het tekenen met de passer, da's helemaal niet gemakkelijk. Maar ... de leerlingen deden ongelofelijk hard hun best en haalden prima resultaten! 








In de verkeersles bespraken we hoe we veilig oversteken op een zebrapad of kruispunt. We maakten een gekke tekening op het bord van "Rik de flik"! :)

Vlak voor de middag deden we een gekke schrijfoefening. Juf had allerlei standbeelden gezocht en daarbij mochten de leerlingen dialoogjes en uitspraken verzinnen. Sommige waren echt hilarisch! 







Met een iPad in de hand gingen de leerlingen in de namiddag op zoek naar QR-codes. Die leidden hen naar een filmpje waarin veel gedanst werd. Op die manier kregen ze in uurtje tijd heel wat verschillende dansstijlen voorgeschoteld. Wat was dat fijn zeg! 







Prettig weekend allemaal! 


PS. We namen ook een aantal leuke groepsfoto's! ;) 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten