maandag 1 oktober 2012

Bezoek van oud-leerlingen

Vandaag hadden de leerlingen van de secundaire scholen van Roeselare een dagje vrijaf. Niet zomaar voor hun plezier, maar omdat de leerkrachten naar een bijscholing moesten. Met alle gevolgen vandien: wij kregen de hele dag oud-leerlingen op bezoek! Hoera!


In de voormiddag kwamen we Ruben, Kevin, Arno en Junior al tegen. In de namiddag kwamen ook Tom, Lars, Klaas, Bavo en Aaron eens op bezoek. Niet veel later stormden ook de meisjes binnen: Ipara, Maud, Marie-Julie, Emma, Marie en Jolien! En ja hoor, het was dan nog niet gedaan. Ook Jitske, Kimberly, Shauni, Flore en Soetkin kwamen langs. Je ziet, heel wat bekend volk!

De leerlingen van de zesde klas stelden heel wat vragen. Zo waren ze nieuwsgierig naar het aantal uren praktijkles dat de leerlingen kregen. Ook hoe dat nu zit met al die verschillende leerkrachten, vakken en lokalen vonden ze fijn om te horen. Sommigen weten natuurlijk al van oudere broer(s) of zus(sen) hoe het in elkaar zit, maar voor anderen is het ook allemaal nieuw. Ze vonden het dan ook superfijn dat ze die vragen konden stellen!

Dank je wel voor jullie bezoekje, ex-zesdeklassers!

2 opmerkingen:

  1. Ik vond het heel leuk dat jullie op bezoek kwamen ,niet alleen o te weten hoe het in de middelbare school is maar ook omdat we geen W.O. en geen Frans hadden :D
    Groetjes !

    BeantwoordenVerwijderen