vrijdag 4 december 2015

Sint-week

Waaaauw! Wat een fijne week hebben wij achter de rug! 

Maandag schreven we op een fiche de verkorte versie van een spelreglement. Dat was niet zo gemakkelijk. Het is even zoeken hoe je dit kort maar duidelijk moet noteren. 


We werkten ook ons WO-thema rond het dierenrijk af. Omdat twee uur na elkaar opletten wel lastig is, deden we even een dansje tussendoor! :)
Dinsdagmorgen was juf Drieke er niet, meester Tim kwam haar vervangen. Juf Drieke moest namelijk naar een vergadering omtrent de OVSG-proeven. Toen ze terug was, werkten we onze koninklijke stamboom af. 

Woensdagmorgen moesten we nog een aantal pietenmutsen afwerken. We herhaalden ook de functies van getallen én we testten de fiches van de gezelschapsspelen uit. Het was niet eenvoudig om de anderen te beoordelen.

Donderdag was het dé dag! Juf heeft zoveel foto's dat ze er dan maar een filmpje van maakte ... 
Hoe dan ook het was een ongelofelijk fijne dag!

Vrijdagmorgen werkten we in groepjes rond de oppervlakte van verschillende vlakke figuren. We kleefden daarna alle puntjes van de Weekbode op onze posters! Want ja hoor, wij hebben de meeste puntjes van de hele school! Nu maar duimen dat we misschien naar Disneyland kunnen gaan! 

Je ziet het, wij hadden een heel fijne week. Volgende week komt Kerstmis al wat dichterbij geslopen! 


Dikke zoenen!

juf Drieke

1 opmerking:

  1. Dank u wel Drieke om ons te laten meegenieten van het Sinterklaas bezoek. Een heel mooi filmpje !! Groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen