donderdag 10 september 2015

  Hallo allemaal!

Wat een drukke en leerrijke dagen hebben we weeral achter de rug! 

Woensdagmorgen begon superleuk: we mochten met de blokken spelen! Of daar leek het toch op. We oefenden op aanzichten en merkten dat bij één aanzicht verschillende bouwsels kunnen horen. Er waren héél originele bouwsels bij. Misschien architecten in spé?! 






Woensdag kregen de leerlingen ook hun eerste contractwerk. Voor meer tips? Zie de pagina 'contractwerk'. De eerste huistaken zien er alvast veelbelovend uit! 


Vandaag, donderdag, vierden we de verjaardag van Warre. Die was jarig in de vakantie en wilde graag nog even een feestje bouwen. Daar zeiden wij geen néén tegen! Smullen was het van die lekkere cakejes! 



We startten ook met de voorbereidingen van onze heuse modeshow! Meer info volgt zeker en vast! 

In de namiddag kregen we bezoek van een slechte piraat die Sibren ontvoerde! 'Rik de Flik' en zijn helper kwamen alle jongens oproepen om zaterdag in de KSA te helpen om deze piraat te verslaan. Al zal er nog wel veel werk aan de winkel zijn! 


De affiche van het nieuwe werkjaar is trouwens van de hand van mijn broer! Wat is de juf trots op haar broer! 



O ja, ondertussen is onze deur afgewerkt! Weet je nog dat wij de eerste dag van het schooljaar foto's mochten nemen van elkaar? Het resultaat zie je hieronder! Kom gerust eens kijken in het echt!









Groetjes,
juf Driek




Geen opmerkingen:

Een reactie posten