dinsdag 4 september 2012

De eerste lessen in de 6de klas ...

Ja hoor, we zijn nu echt wel gestart met het nieuwe schooljaar! De eerste échte lessen zitten erop. Na een wiskunde- en taalles bij meester Luc, kregen de leerlingen nog een halfuurtje hoofdrekenen van juf Drieke. Daarin mochten ze zelf eens opdrachten voor elkaar verzinnen om er daarna een heuse race van te maken. Het was echt wel spannend bij sommige groepjes!

 
 
 

We leerden ook onze eerste Franse woordjes. Vergeet niet: in het zesde leerjaar is er geen vaste dag meer waarop jullie een toetsje krijgen! Telkens jullie nieuwe woordjes leerden, KAN er een toetsje volgen. Bijhouden is dus de boodschap! Dat doen we om ons stilletjes aan voor te bereiden op het zelfstandige werk dat in het middelbaar onderwijs aan bod komt.

In de namiddag hebben we ook geknutseld. We maakten fotokadertjes voor ons eigen portret. De ene had het daar al wat moeilijker mee dan de andere. Toch is het eindresultaat echt leuk! Ik probeer zo snel mogelijk een foto te plaatsen!

 
 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Int middelbaar ist nie zo leuk wi dan int lager want kheb 2 boekn vergetn in de studiezaal en ge moogt der nie meer achter eee.
    groetjes Ruben

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Quinten Milleville9 september 2012 om 02:26

    De eerste knutsel les was heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De 1ste keer knutsellen was zo leuk.Ik wil nog zoveel mooie dingen maken in de klas.Ik verlang al naar de volgende keer.Jij ook?

    BeantwoordenVerwijderen