maandag 3 september 2012

De eerste schooldag ...

De eerste schooldag van het schooljaar 2012-2013 zit er alweer op! Het was een spannende dag voor 21 leerlingen. Eindelijk naar het zesde leerjaar, de oudste klas! Nu zijn jullie écht groot :).

En ze hebben ook geluk, zij krijgen twee leerkrachten voor dezelfde prijs! Meester Luc geeft wiskunde en taal. De vakken Frans, muzische vorming en wereldoriëntatie worden door juf Drieke gegeven. Hieronder vind je een (voorlopig) lessenrooster. Het donkergrijze kleur duidt de vakken en tijdstippen aan waarbij meester Luc in de klas is. Juf Drieke is in de klas tijdens de uren die lichtgrijs gekleurd zijn. De levensbeschouwelijke vakken en L.O. worden vanzelfsprekend door de vakleerkrachten gegeven.


Het was een dag met veel informatie. Van meester Luc kregen ze de afspraken doorgegeven, juf Drieke voegde er daarna nog wat aan toe. Tijdens de Franse les kregen de leerlingen al een eerste introductie. Aangezien de leerlingen elke dag de weerkalender in het Frans moeten aanvullen, moesten ze toch een aantal zaken kunnen en begrijpen.  Het Franse schriftje werd dus maar meteen bovengehaald!

Tijdens de wero-les maakten de leerlingen kennis met 'Karrewiet', het gelijknamige programma op Ketnet was de aanleiding voor deze reeks rond actualiteit. Op vrijdagnamiddag gaan wij namelijk telkens de actualiteit van de afgelopen week bekijken.

Hoe dan ook, het was een drukke dag! We hopen dat het voor alle leerlingen een fijne dag was en kijken er al naar uit om verder op ontdekkingstocht te gaan met de 6de klas!

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten